Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Folkband The Assassenachs

vr 15/07, 2022 :6:00 pm - 9:00 pm

Gratis

Sinds 1998 spelen ze door heel Europa met hun spannende kijk op Keltische volksmuziek en zelfgeschreven repertoire. Traditionele volksliederen worden nieuw leven ingeblazen, maar behouden hun authenticiteit en integriteit. Dat, gemixt met hun eigen unieke liedjes en tunes, zorgt voor een krachtige en diverse ervaring, zowel live als op je stereo.

De band speelt muziek van beide kanten van de Ierse zee, met Steve Dewar (gitaar en zang) uit Edinburgh, Schotland en Peter Kelly (bodhrán en zang) uit Dublin, Ierland (waardige vervanger van Greig Coutts, die besloot terug te verhuizen naar Schotland , en zal vanaf nu een gast lid zijn). Deze Keltische jongens, beiden trots op hun tradities en cultuur, worden begeleid door de in Nederland geboren Erik de Jong (accordeon en fluitjes).

Passie, diversiteit en authenticiteit zijn de sleutelwoorden in deze band. Een Assassenachs-show neemt je mee naar vele plaatsen en tijden in de Keltische wereld. Traditionals, hedendaagse liederen en eigen werk vloeien moeiteloos door elkaar heen. Ballads, liefdesliedjes, liedjes van hard werken, moeilijke tijden, drinken, vechten, Gaelic liedjes, historische liedjes, gekke liedjes en niet te vergeten – het leven in het algemeen. Opdat we die deuntjes van beide kanten van het water niet vergeten – van langzame lucht tot voet stampende haspels om je voeten van de vloer te krijgen.

Al met al zijn de Assassenachs een unieke ervaring die het volledige spectrum van alles wat Keltische muziek te bieden heeft, brengt.

Gegevens

Datum:
vr 15/07, 2022
Tijd:
6:00 pm - 9:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Site:
https://www.couchsurfing.com/people/assassenach-caledonia

Organisator

Verrassend Doesburg
E-mail:
info@verrassenddoesburg.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Locatie Meipoort
Meipoortstraat 1
Doesburg, Nederland 6981DH
+ Google Maps

Leave a comment

Leave a comment