Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Doesburgse Smartlappers

za 16/07, 2022 :11:00 am - 12:00 pm

Ons koor, de Doesburgse Smartlappers,  bestaat sinds 2008. Klein begonnen met 6 mensen,  zijn we uitgegroeid tot een ledental van ongeveer 60, waaronder vijf musici.   We oefenen twee keer per maand op zaterdagmorgen. In de huiskamer tot in 2020 de coronapandemie kwam. Sindsdien repeteren we, met onderbrekingen tijdens de Lock downs,  in de tuin, in de Martinikerk of in een sportzaal. We treden dikwijls op. In principe één keer per maand. In de Coronatijd zodra het even mocht.

Ons repertoire omvat zo’n 120 liedjes. Als dat gewenst is, sturen we de teksten van het te zingen programma op. Die teksten worden uitgedeeld, zodat de bewoners  mee kunnen zingen. Vooral in bejaardenhuizen wordt dat zeer gewaardeerd.  Bij optredens in de buitenlucht delen we soms wat boekjes met erg enthousiaste meezingers, zoals op de Hanzedag, monumentendag, festivals, jubilea enz.

 

Onze leden komen uit de hele regio: Dieren, Doetinchem, Giesbeek, Lobith, Rheden, Velp, Zevenaar, Zutphen. Zingen in Doesburg is voor ons natuurlijk altijd  bijzonder en doen we graag

Gegevens

Datum:
za 16/07, 2022
Tijd:
11:00 am - 12:00 pm
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Locatie Meipoort
Meipoortstraat 1
Doesburg, Nederland 6981DH
+ Google Maps

Leave a comment

Leave a comment

You need to login to contact with the Listing Owner. Click Here to log in.