F1-simulators

F1-simulators

Grootste stadsfeest Doesburg nog groter: ‘Met Ferrari’s en wellicht oude racewagen van Max’

DOESBURG – Of het lukt? Eddy Berentsen gaat in elk geval een poging wagen om een Red Bull racewagen van Max Verstappen naar stadsfeest Verrassend Doesburg in 2022 te halen.

Pim Roelofs 01-11-21, 13:30

Verrassend Doesburg,  de opvolger van het meerdaagse Doesburg Binnenste Buiten, vindt plaats op 15, 16 en 17 juli in de het oude centrum van de Hanzestad. Organisator is ras-Doesburger Eddy Berentsen, eigenaar van lampenwinkel Grote Beer Licht & Ontwerp. Na alle corona-ellende de afgelopen anderhalf jaar wil hij van Verrassend Doesburg een groot feest maken. ,,Over dit feest zullen de mensen het nog jaren hebben”, zegt hij.

Ik ben nu aan het inventari­se­ren. Wie bestaat er nog na 2 jaar corona en kan in 2022 alsnog naar Doesburg komen? Al bellend kom ik erachter dat een aantal acts is verdwenenEddy Berentsen

In 2020 en 2021 kon het meerdaagse evenement met braderie, muziek en straattheater niet doorgaan vanwege de coronabeperkingen. Balen voor de mensen die graag langs de kraampjes in de Doesburgse binnenstad slenteren, maar ook voor Berentsen. Hij had de organisatie van het grootste stadsfeest van Doesburg namelijk net op zich genomen. ,,En wat dacht je van alle straatmuzikanten? Ik ben nu aan het inventariseren. Wie bestaat er nog na 2 jaar corona en kan in 2022 alsnog naar Doesburg komen? Al bellend kom ik erachter dat een aantal acts is verdwenen”, vertelt Berentsen.

Trots is Berentsen op de komst van F1-simulators. Daarin kunnen de mensen plaatsnemen en zich voor even Max Verstappen wanen. Ook zijn er diverse exclusieve Ferarri’s te bewonderen in de binnenstad van Doesburg en wellicht een oude Red Bull-racewagen van Max. ,,Ik hoop dat ik een racewagen naar Doesburg kan halen, maar zeker is dat nog niet”, zegt Berentsen, die meer wilde ideeën heeft. ,,Ik zou graag zien dat mensen van de Martinikerk kunnen tokkelen. Ik ga daarover in gesprek.”

Demo Title

Demo Description


Introducing your First Popup.
Customize text and design to perfectly suit your needs and preferences.

This will close in 20 seconds

You need to login to contact with the Listing Owner. Click Here to log in.