Verrassend Doesburg

Wil je meedoen met Verrassend Doesburg?

Heb je leuke spullen voor de verkoop in onze kramen?
Ben je straatartiest?
Ben je muzikant?
of….???

Wil  je een kraam huren tijdens ons geweldige feest? Klik dan op de volgende link: Uitnodiging standhouders Verrassend Doesburg 2024. Of stuur een mail naar: kramen@verrassenddoesburg.nl Wil je contact met onze werkgroep voor de kindermarkt/het kinderplein? Stuur dan een mail naar: kindermarkt@verrassenddoesburg.nl Heb je vragen voor Verrassend Doesburg over bijvoorbeeld een optreden, neem dan contact op met: info@verrassenddoesburg.nl

Liever per post?

Ons postadres is: Ooipoortstraat 44, 6981DW  Doesburg

Uitnodiging aan potentiële kraamhouders Verrassend Doesburg

In onderstaande link opent u een informatieblad met meer informatie voor kraamhouders die deel willen nemen aan Verrassend Doesburg.

Algemene voorwaarden deelnemers Verrassend Doesburg

In onderstaande link opent u de algemene voorwaarden voor deelnemers aan Verrassend Doesburg.

Algemene veiligheidsinformatie voor deelnemende ondernemers Verrassend Doesburg

De organisatie wil dat het evenement voor zowel de bezoekers als de deelnemende ondernemers plezierig, maar ook veilig verloopt. Daarom stelt de organisatie hoge eisen aan de deelnemende ondernemers voor wat betreft brandveiligheid in de historische binnenstad van Doesburg en maatregelen om de gezondheid van de bezoekers te waarborgen.

Door de gemeente Doesburg, brandweer Gelderland-Midden, handhaving gemeente Doesburg, politie, GHOR en controle bouwwerken, wordt ’s ochtends voorafgaand aan het evenement een schouw uitgevoerd. Zij geven dan een akkoord voor het doorgaan van het evenement.

De organisatie van Verrassend Doesburg zorgt voor de juiste omgeving, waarbij alle deelnemende ondernemers dienen te voldoen aan de landelijke regelgeving. Hieronder enkele linkjes naar de voorschriften waaraan Verrassend Doesburg dient te voldoen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met info@verrassenddoesburg.nl, kramen@verrassenddoesburg.nl of mailen met de coördinator veiligheid.

Onderstaand enkele links naar documenten met richtlijnen door de overheid:

Onderstaande sponsoren maken Verrassend Doesburg mogelijk!