Verrassend Doesburg

Het avondprogramma op donderdag 11 juli, vrijdag 12 juli, zaterdag 13 juli en het middagprogramma op zondag 14 juli worden geheel verzorgd door Stadsbierhuys De Waag, Alfun (Events & Catering) en Koninklijke Rotra groep.

Donderdag 11 juli vanaf 20.00 uur

Pleinfeest 2024 op de Markt met Qmusic The Party - 4 uur fout.

Bereid je voor op gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen in de laatste minuut. Qmusic 4 uur Fout is identiek aan Qmusic the Party qua show. Het verschil zit in de muziek en decor visuals. De dj’s weten precies hoe ze er een Fout Feest van moeten maken.

foute uur logo
Klik op de foto voor meer informatie

vrijdag 12 juli vanaf 20.00 uur

Pleinfeest 2024 op de Markt met The Night Flight Band.

Met deze negen jonge topmuzikanten beleef je een boeiende reis door de wereld van High End entertainment en interactie. Hun repertoire is voor iedereen herkenbaar met als resultaat een uitbundige feestsfeer. Onder de Nederlandse coverbands is The Night Flight een topper.

night flight
Klik op de foto voor meer informatie

Podium De Waag met
New Leaf!!

New Leaf staat garant voor een avond vol feest, humor en plezier. De professionele en enthousiaste muzikanten maken er weer een succes van.

New-Leaf-Burolivemuziek.nl_
Klik op de foto voor meer informatie

zaterdag 13 juli vanaf 20.00 uur

Pleinfeest 2024 op de Markt met Millstreet

Pop, rock, dance en party hits. Wat een energie komt er vanaf het podium tijdens een  Millstreetshow. Zij maken plezier en houden van interactie met het publiek. Want een feest maak je immers met z’n allen.

milstreet foto
Klik op de foto voor meer informatie

Podium De Waag met De Bankdirecteuren

Een bijzondere naam voor een bijzondere band. Elk optreden slepen ze het halve interieur van een woonboulevard mee. Zo maken ze er een gezellige, knusse huiskamer van. En nu nemen ze dat mee naar De Waag in Doesburg met muziek van CCR tot Springsteen, van Gypsy kings tot the Stones, van Toto tot Mumford & Sons. Maar zodanig gespeeld dat je het gevoel hebt dat je bij ze op de bank zit. Vorig jaar traden ze ook op bij Verrassend Doesburg. Wegens het grote succes zijn ze nu terug.
bankdirecteuren
Klik op de foto voor meer informatie

zondag 14 juli vanaf 14.00 uur

Podium De Waag met Gimme Shelter!!

De beste Rolling Stones Coverband van Nederland wordt Gimme Shelter vaak genoemd. Met veel passie en gedrevenheid brengen zij nummers van The Stones.

gimme shelter
Klik op de foto voor meer informatie