Verrassend Doesburg

Voorlopig Programma zaterdag 13 juli 2024

Kids

locatie: de Markt

Tijden: Van 10:00 tot 16:00 uur

Ook de kleedjesmarkt is weer terug. Heb je nog wat te verkopen? Doe het tijdens Verrassende Doesburg. Veel bezoekers die vast wat tussen jullie spullen zien liggen. Maak er een mooi prijsje van.

 

Kleedjesmarkt

kleedjesmarkt

Muziek

locatie: de Driesprong

Tijden: Alledrie de dagen van begin tot het eind

The Trunk, oftewel de kofferbak, is gemaakt in the summer of “69″. Na vele omwegen heeft hij zijn roeping gevonden, namelijk om mensen te laten dansen onder zijn luifel. Met zijn guitige bekkie zorgt The Funk Trunk voor een glimlach op ieders gezicht. 

Laat jezelf meeslepen in de platenkeuze van de DJ. De ene plaat is een feest van herkenning en de andere een nog onbekende parel.

The Funk Trunk

TFT promo
Klik op de foto voor meer informatie

Muziek

locatie: Podium Vischmarkt

tijden: 
11:00 / 12:00 / 13:00 / 14:00

Martin Seysener is zanger/pianist en onder andere bekend van bands als Roots 66, The Original Sixtees R&B Soulshow en The Memphis Experience.

Hij zorgt samen met andere artiesten voor een geweldig muzikaal feest.

Martin Seysener

Martin Seysener treedt op tijdens Verrassend Doesburg
Klik op de foto voor meer informatie

Muziek

locatie: Overal

tijden: 
van 11:00 tot ze zijn uitgeblazen

Net ff anders. Niets is deze fanfare te gek: deelname aan speelfilms, optredens op tv, concerten, jeneverfeesten, wijnfeesten en buitenlandse festivals. Ze zetten graag de boel op zijn kop. En nu komen ze zelfs naar Doesburg. Je mag ze zeker niet missen.

WilhelminaFANfare

Klik op de foto voor meer informatie

Muziek

locatie: Overal

tijden: 
van 11:00 tot 17:00

Shantykoor de Iesselbrassers is inmiddels een bekend koor in Doesburg en omstreken. De groep telt momenteel 25 leden.

Ze brengen vol enthousiasme op verschillende plaatsen in Doesburg shanties (werkliedjes) en seasongs (zeemansliedjes) ten gehore. 

Shantykoor de Iesselbrassers

Kids

locatie: de Markt

tijden: 
12:00 tot 15:00 uur

Oudhollandse spelen

Laat je verrassen door dit feest met oudhollandse spelen.

Straattheater

locatie: overal

tijden: 
12:00 / 14:00 / 16:00 / 17:00 

Sjonnie en Anita op stelten

Dat Anita graag met knappe kerels sjanst zit Sjonnie niet lekker. Puntje van aandacht is ook dat deze twee zo lang zijn. Minstens tweemaal zo groot dan de doorsnee Nederlander. Tijdens Verrassend Doesburg kun je ze in levende lijve ontmoeten.

johny en anita op stelten

Muziek

locatie: Podium De Waag

tijden: 
Van 12:00 tot 16:00

Open Podium

Iedereen met talent kan hier optreden! Het podium bij De Waag wordt opengesteld voor bands, artiesten en iedereen die van een podium gebruik wil maken. Uiteraard moet het wel leuk zijn voor het publiek. Je kunt je hiervoor aanmelden bij de waag: info@waagdoesburg.nl.

Straattheater

locatie: overal

tijden: 
12:00 / 13:00 / 14:00 / 15:00 

Slow Machine on Steam

Dit vreemde voertuig is verdwaald in de tijd. Aangedreven door stoom past het niet in onze moderne tijd. Misschien lukt het om de tijdspoort terug te vinden waardoor De Slow Machine on Steam per ongeluk Verrassend Doesburg is binnengekomen.

on steam

Straattheater

locatie: overal

tijden: 
12:30 / 13:30 / 15:00 / 16:00

Monkey Music Box

Oei, er is iemand ontsnapt uit een apenorkest. Met een grote trom op zijn rug en zijn knalgele sambaballen trekt hij de aandacht. De aap maakt swingende muziek voor oud en jong.

monkey DJ

Muziek

locatie:
Podium Gildehof (Meipoort)

tijden: 
13:00 / 14:30 / 16:00

Roadhouse

Blues en bluesrock met een vleugje americana zijn de basis van de verrassende Achterhoekse band ROADHOUSE. 

De band staat garant voor een stevig aanstekelijke sound, die bij optredens zorgt voor een lekkere kick die overslaat naar het publiek. Het repertoire draait vooral om bluesrock, maar ook de traditionele blues, pop en americana worden niet vergeten.

En dat alles onder het motto ‘ROADHOUSE rocks the blues’.

ROADHOUSE 09-2023
Klik op de foto voor meer informatie

Straattheater

locatie:
overal

tijden: 
13:00 / 14:30 / 15:30 / 16:30

Magic Maffiosi

Van oorsprong een maffiosi is hij uitgegroeid tot een goudeerlijke oplichter. Hij maakt gebruik van oude klassiekers zoals: balletje balletje, kaartje kaartje, het kettingspel met 50% kans om te winnen en 50% kans om te verliezen…

ras entertainer

Straattheater

locatie:
overal

tijden: 
13:30 / 14:30 / 15:30 / 17:00

Nautilus

Deze muzikale boot is een technisch hoogstandje. Met behulp van tandwielen, kettingen en hendels ontstaat er een complete One-Man-Band met een vrolijke uitstraling. Geniet van het gitaarspel en de heldere stem.

nautilus

Muziek

locatie:
Podium Vismarkt

tijden: 
15:30 / 17:00 / 18:30

Figure it out

De rockband “Figure It Out”  bestaat uit vier ervaren Doesburgse muzikanten: (vlnr:) André, Allan, Sandra & Rick. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens diverse projecten en jamsessies, waarna ze een doorstart maakten als vaste huisband bij de jamsessie van ’t Gilde Café. Daarnaast maken zij diverse uitstapjes om hun spetterende repertoire te laten horen, kortom Figure it out, and go for it 👊.
Jamband figure it out foto

Muziek

locatie:
Markt

tijden: 
Vanaf 20:00 uur

Pleinfeest 2024 op de Markt met Millstreet

Pop, rock, dance en party hits. Wat een energie komt er vanaf het podium tijdens een  Millstreetshow. Zij maken plezier en houden van interactie met het publiek. Want een feest maak je immers met z’n allen.

milstreet foto
Klik op de foto voor meer informatie

Muziek

locatie:
Podium: Stadsbierhuys “De Waag”

tijden: 
Vanaf 20:00 uur

Podium De Waag met De Bankdirecteuren

Een bijzondere naam voor een bijzondere band. Elk optreden slepen ze het halve interieur van een woonboulevard mee. Zo maken ze er een gezellige, knusse huiskamer van. En nu nemen ze dat mee naar De Waag in Doesburg met muziek van CCR tot Springsteen, van Gypsy kings tot the Stones, van Toto tot Mumford & Sons. Maar zodanig gespeeld dat je het gevoel hebt dat je bij ze op de bank zit. Vorig jaar traden ze ook op bij Verrassend Doesburg. Wegens het grote succes zijn ze nu terug.

bankdirecteuren
Klik op de foto voor meer informatie

Onderstaande sponsoren maken VERRASSEND Doesburg mogelijk!