Verrassend Doesburg

Verrassend Doesburg

Verrassend Doesburg dat op 15 16 en juli 2022 gaat plaatsvinden in het centrum van Doesburg. Een grote braderie, veel muziek en hoogstaand straattheater worden de belangrijkste ingrediënten. Om het budget daarvoor rond te krijgen, is een Vriendenactie gestart. Iedereen kan daarmee een steentje bijdragen aan een mooi feest.

Nadat het bestuur van Doesburg Binnenste Buiten aankondigde te stoppen met de organisatie van het feest, heeft een groep uit de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) het stokje overgenomen. Aangezet door het enthousiasme van initiatiefnemer Eddy Berentsen wordt er nu met man en macht gewerkt aan een feest voor de hele stad. Ondernemers worden aangespoord iets moois te verzinnen voor de braderie, verenigingen zijn uitgenodigd zich te presenteren en er zijn al afspraken gemaakt met een heel scala aan artiesten en acts.
Om dit alles te kunnen organiseren, is natuurlijk geld nodig. De gemeente doesburg en de DOV leveren een bijdrage, maar dat is niet genoeg om een feest neer te zetten op de schaal die Berentsen en zijn team voor ogen hebben. Juist ook omdat inwoners en ondernemers uit Doesburg gratis mee kunnen doen. “Het moet een feest worden vóór en dóór Doesburgers. Er is voor iedereen iets te doen en we hopen dan ook dat iedereen een bijdrage wil leveren. Dat kan financieel zijn, maar ook praktisch. Er zijn ook vrijwilligers nodig”, aldus Berentsen.

Om een financiële bijdrage te leveren kan iedereen Vriend van Verrassend Doesburg worden. Iedereen die een formulier invult en een bijdrage overmaakt, steunt de organisatie. En dat hoeft helemaal geen groot bedrag te zijn, benadrukt Berentsen. Inschrijfformulieren zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de volgende bedrijven in Doesburg: Grote Beer Licht en Ontwerp, Lunchroom Sonja en Ferry Snacks aan de Ooipoortstraat, Café duMidi en Ter Steeg Lederwaren aan de Meipoortstraat, Tussen-hemel-en-aarde en Café het Gildehof op het Gildehof, Chocolaterie Alberdeco, Lekkersenzo, GJ Haarmode, en Lunchroom La Fleur aan de Kerkstraat, Grand Café de Waag aan de Koepoortstraat, Grand Café het Arsenaal 1309 aan de Koosterstraat), I AM Sports aan de Looiersweg en restaurant Ongedwongen aan de Roggestraat.
Daarnaast gaan de actieve leden van de Vrienden zelf op pad om vrienden, familie, clubgenoten, collega’s en ga zo maar door te vragen hun bijdrage te leveren. Bedrijven worden aangeschreven met de vraag te sponsoren. Berentsen benadrukt dat elke ingezamelde euro naar het feest gaat.

Overigens is het niet zo dat mensen die Verrassend Doesburg willen steunen direct de portemonnee moeten trekken. Vrijwilligers zijn meer dan welkom, er is genoeg te doen tijdens het evenement, maar ook in de voorbereiding. Iedereen die een idee heeft en mee wil helpen, kan zich melden bij Eddy Berentsen, tel. 06-53467045 of info@verrassenddoesburg.nl.Berentsen benadrukt dat elke ingezamelde euro naar het feest gaat. Binnenkort worden aanmeld-formulieren verspreid, waarmee ondernemers, maar ook particulieren Vriend van Verrassend Doesburg kunnen worden.”

Verrassend Doesburg vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli. Vrijdag en zaterdag duurt het feest van 11.00 tot 21.00 uur, zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Leave a comment

Demo Title

Demo Description


Introducing your First Popup.
Customize text and design to perfectly suit your needs and preferences.

This will close in 20 seconds

You need to login to contact with the Listing Owner. Click Here to log in.