Verrassend Doesburg

Hieronder een sneak preview van de artiesten die op onze diverse podia optreden!

Zodra het bekend is waar en wanneer deze artiesten optreden wordt dat in ons programma bekend gemaakt.

Geen podium, maar wel heeeel veel muziek

Alle drie de dagen, vanaf de opening tot sluiting van Verrassend Doesburg, staat op de Driesprong “The Funk Trunk”

The Trunk, oftewel de kofferbak, is gemaakt in the summer of “69″. Na vele omwegen heeft hij zijn roeping gevonden, namelijk om mensen te laten dansen onder zijn luifel. Met zijn guitige bekkie zorgt The Funk Trunk voor een glimlach op ieders gezicht. 

Laat jezelf meeslepen in de platenkeuze van de DJ. De ene plaat is een feest van herkenning en de andere een nog onbekende parel.

TFT promo
Klik op de foto voor meer informatie

Nastya Sulymenko & Richard Rhemrev

Sinds begin 2022 vormen Nastya Sulymenko en Richard Rhemrev een buitengewoon Oekraïens -Nederlands duo. In juli 2022 namen ze hun eerste cd op, ‘HOPE’, die in september 2022 uitkwam. Hun tweede album ‘FAITH’ kwam begin februari 2024 uit.

De Oekraïense zangeres Nastya Sulymenko werd in 2001 geboren in het stadje Vasylkiv, in de buurt van de hoofdstad Kiev. Vanwege de oorlog was Nastya gedwongen haar land te ontvluchten. In Nederland werkt ze nu in een distrubutiecentrum. In maart 2022 trad Nastya Sulymenko voor het eerst in Nederland op tijdens een benefietconcert voor Oekraïne in Doesburg.

Richard Rhemrev begon op 6-jarige leeftijd met klassieke pianolessen. Naast zijn carrière als officier werd de oorlogsveteraan (Bosnië en Afghanistan) directeur IT aan verschillende Nederlandse universiteiten, maar de muziek was nooit ver weg. In 2010 werd hij toetsenist bij de sixties-band Ruych. Rhemrev speelt in verschillende jazzcombo’s piano en orgel.

 

Nastya en Richard
Klik op de foto voor meer informatie

Martin Seysener

Martin Seysener is zanger/pianist en onder andere bekend van bands als Roots 66, The Original Sixtees R&B Soulshow en The Memphis Experience.

Hij zorgt samen met andere artiesten voor een geweldig muzikaal feest.

Martin Seysener treedt op tijdens Verrassend Doesburg
Klik op de foto voor meer informatie

Jelle Oosterwijk

Jelle Oosterwijk is een veelzijdig artiest en mens. Hij is 44 jaar, vader van 3 kinderen en is getrouwd met Doenja. Hij woont in ons eigen Doesburg.

Jelle treedt sinds enige tijd op en heeft enkele eigen albums gemaakt. Dit jaar treedt hij op voor “eigen” Doesburgs publiek.

Jelle Oosterwijk
Klik op de foto voor meer informatie

The Country Duets met Edwin Jongedijk en Hilde Vos

Singer-songwriter Edwin Jongedijk en countryzangeres Hilde Vos verzorgen op vrijdagmiddag onder de naam History Of Country Duets een bijzonder concert op het podium bij de Waag.  Ze brengen met begeleiding van een voltallige band een selectie uit de meest hartverscheurende countryduetten van de afgelopen 50 jaar.

country duets
Klik op de foto voor meer informatie

Roadhouse

Blues en bluesrock met een vleugje americana zijn de basis van de verrassende Achterhoekse band ROADHOUSE. De band bestaat uit ervaren en nog steeds enthousiaste muzikanten die een lange muzikale historie hebben.

De band staat garant voor een stevig aanstekelijke sound. Die bij optredens in kroegen, op festivals of feesten zorgt voor een lekkere kick die overslaat naar het publiek. Het repertoire draait vooral om bluesrock. Maar ook de traditionele blues, pop en americana worden niet vergeten.

En dat alles onder het motto ‘ROADHOUSE rocks the blues’.

ROADHOUSE 09-2023
Klik op de foto voor meer informatie

Doet In Pop

Doetinpop is een energiek, gemengd koor, wat uit ongeveer 25 actieve, enthousiaste leden bestaat met als doel het vermaken van het publiek middels het zingen van popmuziek.

Het koor treedt op diverse podia op, waaronder het Amphion in Doetinchem, maar dit jaar treden ze op tijdens Verrassend Doesburg.

 

doetinpop
Klik op de foto voor meer informatie

Onderstaande sponsoren maken Verrassend Doesburg mogelijk!